mandag den 7. juni 2010

Weekend i Rom for under 2500 kr.


Telegraph co.uk tog i oktober sidste år på en weekend tur til Rom, for at se hvor langt et budget på £250 rakte. Rome on a budget: European city breaks for under £250 konkluderer efterfølgende, at den italienske hovedstad er et paradis for fattigrøve. Man kan sagtens tilbringe et par dage I byen uden at bruge en øre på sightseeing for alle kirkerne og de fleste top-sights kræver ikke entre. Og hvis man samtidig holder sig til pizza og pasta og drikker sin kaffe, kan man få stillet sult og tørst for under en hund. Transport er heller ikke den store udgft, for de fleste attraktioner i den gamle by ligger inden for gå-afstand, så det eneste, der for alvor lænser feriebudgettet, er hotellet.

Den første dag besøger journalisten Pantheon, Piazza Navona, Campo de’ Fiori, den Spanske Trappe, Trevi Fontænen og et par kirker. En hel stribe af gratis fornøjelser, der skylles ned med gode måltider til rimelige penge.

Dagen efter kigger man over muren til Forum Romanum og op på Colosseum, men man kan også købe en samlet adgangsbillet til de to sights samt Palatinerhøjen for omkrng 12 euro. Eftermiddagen tilbringes i Peterskirken, hvor alle frit kan gå rundt og kigge, så det eneste der behøver at koste penge er restaurant og cafébesøgene i det berømte og populære Trastevere kvarter.

Præcise priser og adresser finder du i artiklen.

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
UA-11415629