tirsdag den 27. april 2010

Sunday Times om pesto, pasta og passioner


Sunday Times har været på rundtur i Ligurien og de vildeste madfantasier for at finde frem til et autentisk italiensk måltid.

Rejsen begynder i den idylliske Riomaggiore, der er en del af Cinque Terre, og efter et sultent blik på byen, som klamrer sig til klippesiden, kører journalisten med påhæng vestpå til focacciaens hjemby Recco, hvor det flade brød bages med masser af ost. Næste stop er millionærernes legeplads i Portofini, hvor de engelske rejsende falder i svime over en tallerken ansjoser og den helt ægte pesto, der tilberedes med indædt passion af indbyggerne på egnen. Og endelig sluttes turen af i Genovas middelalderlige Manhattan, hvor høje huse spærrer for udsigten over havet, mens restauranterne tilbyder en åbenbaring af hjemmelavet ravioli.

Artiklen afsluttes med faktabokse, der viser vej de autentiske italienske måltider.

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
UA-11415629